B&B KUNNERS
 

Extra's & Gastenboek

Fietsen huren?

Wij kunnen voor je bemiddelen in het huren van een dames- of herenfiets met handrem en versnellingen. Daarnaast is het ook mogelijk een tandem of elektrische fiets te huren. Natuurlijk kun je fietsen bij ons veilig stallen en indien nodig je elektrische fiets direct laden voor het volgende fiets avontuur. Voor reserveringen, mogelijkheden en tarieven neem even contact met ons op!

Tent, caravan of camper?

Het is mogelijk om je tent, caravan of camper op het terrein te plaatsen. Gasten kunnen dan gebruik maken van de basis sanitaire voorzieningen en tevens van “Kunners Kneipe”. Voor reserveringen, mogelijkheden en tarieven neem even contact met ons op!     

Overige wensen?

Wij hopen dat B&B en alle overige faciliteiten mogen bijdragen tot een onvergetelijk vakantie. Mochten er speciale wensen zijn neem dan even contact op voor de mogelijkheden. 

Tevens nodigen wij u van harte uit op tips en ervaringen met ons te delen. Wij zouden het erg waarderen als u een berichtje achterlaat in ons gastenboek.   

 

Gastenboek

Ron en Kathleen van den Broek
18-08-23 19:13:28
Een aantal dagen te gast geweest in Kunners bij Wilco.
Wat ons betreft een aanrader. Keurige, ruime kamer en lekker aan zitten in de compete "Kneipe" en s'ochtends daar in de serre een uitstekend ontbijt weg werken. Voor ons was 1 van de hoogte punten zeker de rust en stilte waar je in verblijf om Kunners heen.
1 ding weten we zeker: we komen terug.
Aleid en Peter Paul
06-08-21 08:01:34
Beste Wilco,

We hebben genoten van je gastvrijheid en het prachtige onderkomen. Het was hier geweldig stil en ongelofelijk mooi. De schapen waren prettige buren. Wat ons betreft mogen ze blijven. We wensen je veel succes. Dank en hartelijke groet,

Aleid en Peter Paul
Marie-José de Zeeuw
31-07-21 17:47:09
Heerlijk vertoefd bij b&b Kunners. Een gastvrij en vriendelijk onthaal. Mooie en heel schone slaapgelegenheid. Lekkere douche. Goed geslapen op superbedden. Gezellige Kneipe. En vooral een gastheer die wil dat het je aan niets ontbreekt.
Opmerking:
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank dat jullie onze gasten waren en graag tot een volgende keer! 
E-mailen
Bellen