B&B 
& Vakantiewoning Kunners

Extra's & Gastenboek

Om je verblijf nog aangenamer te maken, bieden wij onze gasten graag wat extra's aan.    

Jacuzzi

Op verzoek verwarmen wij de jacuzzi tot een heerlijke water temperatuur van 40 graden. Dit zorgt voor een ultiem ontspannen gevoel. Nagenieten met een drankje bij de vuurkorf? Wij hebben hout in voorraad. Voor reserveringen, mogelijkheden en tarieven neem even contact met ons op.

Fietsen huren?

Wij kunnen voor je bemiddelen in het huren van een dames- of herenfiets met handrem en versnellingen. Daarnaast is het ook mogelijk een tandem of elektrische fiets te huren. Natuurlijk kun je fietsen bij ons veilig stallen en indien nodig je elektrische fiets direct laden voor het volgende fiets avontuur. Voor reserveringen, mogelijkheden en tarieven neem even contact met ons op!

Tent, caravan of camper?

Het is mogelijk om je tent, caravan of camper op het terrein te plaatsen. Gasten kunnen dan gebruik maken van de basis sanitaire voorzieningen en tevens van “Kunners Kneipe”. Voor reserveringen, mogelijkheden en tarieven neem even contact met ons op!

De tafel van Kunners

Met enige regelmaat koken we voor onze gasten. Wij koken graag een lekkere maaltijd met verse ingrediënten. Voor de liefhebbers schenken we er ook een lekker bijpassend wijntje of ander drankje bij. 

Wat eten we dan?

Het principe is een verrassingsmenu. Onze menukeuze is wisselend, maar altijd met verse ingrediënten. Wij bedenken wat we eten, maar uiteraard kun je vooraf aangeven of er dieet wensen zijn. Voor gasten die graag willen barbecueën, zijn er ook voldoende mogelijkheden. Voor reserveringen, mogelijkheden en tarieven neem even contact met ons op! 

Grotere groepen

Voor grotere groepen kunnen wij op verzoek diversen activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld paintball, klootschieten en voetgolf. Voor reserveringen, mogelijkheden en tarieven neem even contact met ons op!           

Overige wensen?

Wij hopen dat B&B en Vakantie woning en alle overige faciliteiten mogen bijdragen tot een onvergetelijk vakantie. Mochten er speciale wensen zijn neem dan even contact op voor de mogelijkheden. 

Tevens nodigen wij u van harte uit op tips en ervaringen met ons te delen. Wij zouden het erg waarderen als u een berichtje achterlaat in ons gastenboek.   

 

Gastenboek

Aleid en Peter Paul
06-08-21 08:01:34
Beste Wilco,

We hebben genoten van je gastvrijheid en het prachtige onderkomen. Het was hier geweldig stil en ongelofelijk mooi. De schapen waren prettige buren. Wat ons betreft mogen ze blijven. We wensen je veel succes. Dank en hartelijke groet,

Aleid en Peter Paul
Marie-José de Zeeuw
31-07-21 17:47:09
Heerlijk vertoefd bij b&b Kunners. Een gastvrij en vriendelijk onthaal. Mooie en heel schone slaapgelegenheid. Lekkere douche. Goed geslapen op superbedden. Gezellige Kneipe. En vooral een gastheer die wil dat het je aan niets ontbreekt.
Opmerking:
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank dat jullie onze gasten waren en graag tot een volgende keer! 
E-mailen
Bellen