B&B KUNNERS
 

Omgeving

Winterswijk is mooi, de Achterhoek biedt veel verrassingen, Duitsland ligt om de hoek, en je zit midden in de natuur! Fietsen over prachtige paden of wandelen in één van de vele bossen, de omgeving van onze B&B en Vakantiewoning verrast onze gasten iedere keer weer. 

Er is zo veel te doen, voor ieder wat wils. Wist je bijvoorbeeld dat de Achterhoek met ruim 16 hectare aan wijngaarden de grootste wijnstreek van Nederland is? Of dat de Steengroeve in Winterswijk tot de mooiste plek van Nederland verkozen is? Het centrum van Winterswijk biedt tal van winkel- en horeca mogelijkheden en de warenmarkt op woensdag en zaterdag heeft al diverse bekroningen gekregen.


Onthaasten en genieten van het pure leven doe je in het Nationaal Landschap Winterswijk. Een prachtig predicaat voor dit unieke gebied van 22.000 hectare inclusief delen van Aalten, Berkelland en Oost Gelre. In het verleden hebben de eigenaren van scholtenboerderijen met hun pachters en knechten een grote stempel gedrukt op het ontstaan van dit gebied.

Houtwallen, beekjes, essen, molens, bossen en landerijen werden door hen ingericht en onderhouden. Het resultaat is een afwisselend coulisselandschap met een aantal natuurreservaten met zeldzame dieren en planten. Eén van de mooiste in Nederland! 
E-mailen
Bellen